مواد لازم: - گوجهسبز یك كیلوگرم - شكر 250 گرم - آب 5 پیمانه 1 - ابتدا در یك قابلمه ی استیل یا لعابی، شكر و آب را ریخته و با قاشق آنقدر هم بزنید تا شكر بهطور كامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافی ریزی عبور دهید. 2 - دوباره محلول را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت اجاقگاز قرار دهید تا جوش بیاید. در این فاصله، چوب گوجهها را كنده و آنها را خوب بشویید. بعد از اینکه محلول آب و شكر به جوش آمد، گوجهها را به آن اضافه كنید. 3 - شعله اجاقگاز را كم كنید تا گوجهسبزها در محلول آب و شكر بپزند. سپس گاز را خاموش كرده و پس از سرد شدن، کمپوت را میل كنید. 1- زمان جوشیدن گوجهها در محلول نباید خیلی زیاد باشد، زیرا گوجهها له شده و هسته آنها جدا میشود. 2- در صورتی كه كمپوت را با طعم شیرینتر دوست دارید، مقدار شكر آن را كمی بیشتر كنید.
طرز تهیه:
نکات:
نظرات شما عزیزان: